FNAC TRIANGLE – 2024

Musicaula al Simfònic

Coral
Conjunts instrumentals amb veus,piano, guitarres, bateria, violins, baix i saxo

Dissabte 8 de juny a les 18h

Pl. Catalunya, 4

Metro: L1, L3, L6, L7, S1, S2, S6, S7 (Plaça Catalunya)
Bus: 24, 55, 67, D50, H16

Escola de Música «Musicaula»
L’Escola de Música Musicaula participa i promou la cultura musical.S’ubica a Santa Coloma de Gramenet.Realitza al llarg del curs diversos concerts participant a actes culturals com, per exemple, el Concurs Internacional de piano Maria Canals, el concert de cloenda del Centenari de l’Església Major, el concert del cinquantenari de l’IES Puig Castellar, concerts a l’Auditori de la ciutat, musicals al Teatre Sagarra, concerts a festes de barri, així com els tradicionals concerts de Nadal i fi de curs.Enguany ens complau poder participar al Simfonic.

La nostra Escola imparteix classes de música clàssica, moderna i jazz i compta amb diversos instruments de corda, vent, percussió i cant, així com corals i grups instrumentals. També s’ofereixen classes de llenguatge musical i harmonia clàssica i moderna.

La il·lusió i la passió per la música ens uneix i forma part de la nostra identitat.


Fnac Triangle
En ple centre neuràlgic de Barcelona, aquest centre comercial inaugurat el 1998 deu el seu nom a l’illa de forma triangular formada entre Plaça Catalunya, el carrer Pelai i Bergara. La seva oferta és molt àmplia, compta amb establiments de moda, complements, oci i decoració, de reconegudes marques internacionals..
Fnac, referent en oci i cultura ofereix en cada una de les seves botigues una programació cultural, diària i gratuïta, adreçada a tots els públics. Amb cinc botigues actuals a Barcelona (Fnac L’illa, Fnac Triangle, Fnac La Maquinista, Fnac Les Arenes i Fnac Glòries) i una a Girona, Fnac ofereix les últimes novetats en cinema, música, llibres, videojocs i tecnologia. Consulta la programació cultural de cada Fnac a l’apartat d’agenda Cultural de www.fnac.es.