FNAC Triangle – 2023

Pioneer dj kids a simfonic

Formació de 23

Dissabte 10 de juny a les 18h

Pl. Catalunya, 4

Metro: L1, L3, L6, L7, S1, S2, S6, S7 (Plaça Catalunya)
Bus: 24, 55, 67, D50, H16

Professional Dj Kids
Som una escola de dj i producció musical i audiovisual. comencem a treballar amb nens a partir de 7 anys. Fem també tallers en escoles, instituts i centres cívics.Entre tots els nostres alumnes formem el col·lectiu patrocinat per Pioneer “Pioneer DJ Kids” de nenes i nens i noies i nois.Intentem donar sortides professionals als nostres alumnes i que participin activament en l’escena musical i cultural de la ciutat.

Fnac Triangle
En ple centre neuràlgic de Barcelona, aquest centre comercial inaugurat el 1998 deu el seu nom a l’illa de forma triangular formada entre Plaça Catalunya, el carrer Pelai i Bergara. La seva oferta és molt àmplia, compta amb establiments de moda, complements, oci i decoració, de reconegudes marques internacionals..
Fnac, referent en oci i cultura ofereix en cada una de les seves botigues una programació cultural, diària i gratuïta, adreçada a tots els públics. Amb cinc botigues actuals a Barcelona (Fnac L’illa, Fnac Triangle, Fnac La Maquinista, Fnac Les Arenes i Fnac Glòries) i una a Girona, Fnac ofereix les últimes novetats en cinema, música, llibres, videojocs i tecnologia. Consulta la programació cultural de cada Fnac a l’apartat d’agenda Cultural de www.fnac.es.