FNAC Triangle – 2022

Títol

Agrupacions

Dissabte 11 de juny a les 18h

Pl. Catalunya, 4

Metro: L1, L3, L6, L7, S1, S2, S6, S7 (Plaça Catalunya)
Bus: 24, 55, 67, D50, H16

Rock School Barcelona
L’escola de música neix pels vols de 2008 amb el nom de HeavyRockSchool i al 2016 canvia de local i pasa a dir-se Rock School Barcelona per donar un pas més enllà en l`oferta educativa de la ciutat, facilitant els estudis de música realment moderna com el rock, metal, metal progressiu, blues, funk, punk, pop i molts altres estils i variants interpretatives que no es troben en els temaris de les escoles de música convencionals.A la nostra escola podràs aprendre el teorema musical des de les bases fins a les més avançades teories així com aprendre a tocar l`instrument que prefereixis escollint rebre classes de guitarra elèctrica, guitarra acústica, baix elèctric, bateria i rítmica, piano, teclat i entrenar la teva veu per el cant modern.Rock School Barcelona està situada al barri de Sant Andreu en un lloc privilegiat per les seves bones comunicacions amb el transport urbà.

Fnac Triangle
En ple centre neuràlgic de Barcelona, aquest centre comercial inaugurat el 1998 deu el seu nom a l’illa de forma triangular formada entre Plaça Catalunya, el carrer Pelai i Bergara. La seva oferta és molt àmplia, compta amb establiments de moda, complements, oci i decoració, de reconegudes marques internacionals..
Fnac, referent en oci i cultura ofereix en cada una de les seves botigues una programació cultural, diària i gratuïta, adreçada a tots els públics. Amb cinc botigues actuals a Barcelona (Fnac L’illa, Fnac Triangle, Fnac La Maquinista, Fnac Les Arenes i Fnac Glòries) i una a Girona, Fnac ofereix les últimes novetats en cinema, música, llibres, videojocs i tecnologia. Consulta la programació cultural de cada Fnac a l’apartat d’agenda Cultural de www.fnac.es.