Fnac Triangle – 2021

Títol

Formacions

Dissabte 12 de juny a les 18h

Pl. Catalunya, 4

Metro: L1, L3, L6, L7, S1, S2, S6, S7 (Plaça Catalunya)
Bus: 24, 55, 67, D50, H16

Jam Session Escola de Música
Jam Session Escola de Música, sorgeix de la necessitat que hi havia degut a l’absència respecte a ensenyament musical oficial d’estils moderns com poden ser el Rock, el Hard Rock fins a les tendències més avantguardistes.
Els Centres Educatius Jam Session som els pioners i la referència a l’estat pel que fa a Ensenyaments Superiors de música en l’àmbit de les Noves Tendències, Músiques Urbanes i rock, oferint el primer Títol Superior de música en aquest àmbit.

Fnac Triangle
En ple centre neuràlgic de Barcelona, aquest centre comercial inaugurat el 1998 deu el seu nom a l’illa de forma triangular formada entre Plaça Catalunya, el carrer Pelai i Bergara. La seva oferta és molt àmplia, compta amb establiments de moda, complements, oci i decoració, de reconegudes marques internacionals..
Fnac, referent en oci i cultura ofereix en cada una de les seves botigues una programació cultural, diària i gratuïta, adreçada a tots els públics. Amb cinc botigues actuals a Barcelona (Fnac L’illa, Fnac Triangle, Fnac La Maquinista, Fnac Les Arenes i Fnac Glòries) i una a Girona, Fnac ofereix les últimes novetats en cinema, música, llibres, videojocs i tecnologia. Consulta la programació cultural de cada Fnac a l’apartat d’agenda Cultural de www.fnac.es.