Fnac Triangle – 2021

Escola de Música Jam Session

Duets de Musiques Actuals

Dissabte 12 de juny a les 18h

Pl. Catalunya, 4

Metro: L1, L3, L6, L7, S1, S2, S6, S7 (Plaça Catalunya)
Bus: 24, 55, 67, D50, H16

Jam Session
JAM SESSION, és l’únic centre oficial en l’àmbit de les músiques actuals que imparteix a Catalunya el grau superior de música i que atorga una titulació equivalent  al títol de llicenciat universitari.
La seva finalitat es:
Ajudar a construir músics emprenedors, amb capacitat crítica per compondre i produir la seva pròpia música. Amb l’objectiu de ser capaços de proposar nous camins per la creació musical i que la música segueixi tenint un valor destacat en  la transformació social. I molt important  formar músics integres amb ètica professional.
L’escola superior està cimentada en l’escola de música Jam Session fundada al curs 1997-1998.

Fnac Triangle
En ple centre neuràlgic de Barcelona, aquest centre comercial inaugurat el 1998 deu el seu nom a l’illa de forma triangular formada entre Plaça Catalunya, el carrer Pelai i Bergara. La seva oferta és molt àmplia, compta amb establiments de moda, complements, oci i decoració, de reconegudes marques internacionals..
Fnac, referent en oci i cultura ofereix en cada una de les seves botigues una programació cultural, diària i gratuïta, adreçada a tots els públics. Amb cinc botigues actuals a Barcelona (Fnac L’illa, Fnac Triangle, Fnac La Maquinista, Fnac Les Arenes i Fnac Glòries) i una a Girona, Fnac ofereix les últimes novetats en cinema, música, llibres, videojocs i tecnologia. Consulta la programació cultural de cada Fnac a l’apartat d’agenda Cultural de www.fnac.es.