FNAC L’illa – 2022

Classic&Jazz en viu!

Combos – Pop rock – Jazz blues

Dissabte 11 de juny a les 18h

Centre Comercial L’Illa

Av. Diagonal, 557

Tramvia: T1, T2 i T3 (L’Illa)
Metro: L3 (Maria Cristina)
Bus:6, 7, 33, 34, 66, 67, 78, V7

Centre d’Estudis Musicals Classic & JazzA Classic&Jazz Barcelona la música és la nostra forma de comunicar-nos i compartir-la és el nostre gest més gran d’amistat!

Clàssic&Jazz és una escola familiar que neix fà 25 anys al barri de Les Corts, amb passió per la música i la necessitat d’impartir-la com a eina de comunicació entre persones, tant pels més petits com pels més grans
Comptem amb un ampli equip de professionals titulats en diferents estils musicals: swing, blues, jazz fins a pop, a part d’oferir també, clàssic. El nostre sistema pedagògic tan de forma individual com en grup, t’inicia a l’estudi de l’instrument, tocant desde el primer dia cançons d’un ampli repertori nacional i internacional
Sempre innovadors, posem a l’abast de tothom els nous Combos temàtics amb arranjaments personalitzats, simultàniament amb diferents instruments (guitarres, baix, piano, teclats, bateria i cant) com si et trobessis en una orquestra, on tots i cadascun té un paper essencial (Rock, Pop, Soul, Jazz, Blues…)


FNAC L’Illa
FNAC L’Illa 1990- 1993 Rafael Moneo i Manuel de Solà-Morales L’FNAC es troba dins del complex L’Illa Diagonal que inclou un gran centre comercial, dos hotels de quatre estrelles, dos col•legis, un poliesportiu, una discoteca i sala de concerts, un centre de convencions, un parc públic, i un pàrquing. L’edifici té una façana de 334 metres i la seva forma de gratacels tombat està inspirada en el Rockefeller Centre de Nova York. L’altura de l’edifici és de 40 i 60 metres en els seus extrems i 30 metres a la part mitjana. Fnac, referent en oci i cultura ofereix en cada una de les seves botigues una programació cultural, diària i gratuïta, adreçada a tots els públics. Amb cinc botigues actuals a Barcelona (Fnac L’illa, Fnac Triangle, Fnac La Maquinista, Fnac Les Arenes i Fnac Glòries) i una a Girona, Fnac ofereix les últimes novetats en cinema, música, llibres, videojocs i tecnologia. Consulta la programació cultural de cada Fnac a l’apartat d’agenda Cultural de www.fnac.es.