Fnac L’Illa – 2021

Concerts de Combos , EMVT

Blues by Eight

The Sixes

Black&Red

Dissabte 12 de juny a les 18h

Av. Diagonal, 557

Tramvia: T1, T2 i T3 (L’Illa)
Metro: L3 (Maria Cristina)
Bus:6, 7, 33, 34, 66, 67, 78, V7

Escola de Música la Vall del Tenes
Som l’escola de música de la Mancomunitat de la Vall del Tenes, una escola de música integradora que neix amb l’objectiu de fer arribar la música als ciutadans de Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà de d’Amunt i Lliçà de Vall. Entenem la pràctica musical com una eina artística que permet desenvolupar-se tant a nivell cognitiu com social.
S’imparteixen classes d’instrument, de llenguatge musical, cant coral i informàtica musical. També compta amb nombrosos conjunts instrumentals que van des de les formacions de pop, rock i jazz, passant per grups de cambra i orquestres de vent, piano, corda i percussió. Comptem amb una àmplia varietat de programes que faciliten la participació de persones de totes les edats i condicions, amb o sense coneixements musicals. El nostre claustre és entusiasta i està en constant moviment i aprenentatge.
L’ Escola de Música la Vall del Tenes és un centre amb conveni amb la Generalitat de Catalunya. Està autoritzada pel Departament d’ Educació i els seus programes educatius estan aprovats per la inspecció d’ Educació.

FNAC L’Illa
FNAC L’Illa 1990- 1993 Rafael Moneo i Manuel de Solà-Morales L’FNAC es troba dins del complex L’Illa Diagonal que inclou un gran centre comercial, dos hotels de quatre estrelles, dos col•legis, un poliesportiu, una discoteca i sala de concerts, un centre de convencions, un parc públic, i un pàrquing. L’edifici té una façana de 334 metres i la seva forma de gratacels tombat està inspirada en el Rockefeller Centre de Nova York. L’altura de l’edifici és de 40 i 60 metres en els seus extrems i 30 metres a la part mitjana. Fnac, referent en oci i cultura ofereix en cada una de les seves botigues una programació cultural, diària i gratuïta, adreçada a tots els públics. Amb cinc botigues actuals a Barcelona (Fnac L’illa, Fnac Triangle, Fnac La Maquinista, Fnac Les Arenes i Fnac Glòries) i una a Girona, Fnac ofereix les últimes novetats en cinema, música, llibres, videojocs i tecnologia. Consulta la programació cultural de cada Fnac a l’apartat d’agenda Cultural de www.fnac.es.