FNAC L’Illa – 2020

Classic & Jazz en viu…!

Chansons-Pop

Femacústic

Covers R&B

Covers Country-Pop

Electro-Pop

Dissabte 13 de juny a les 18h

Centre Comercial L’Illa

Av. Diagonal, 557

Tramvia: T1, T2 i T3 (L’Illa)
Metro: L3 (Maria Cristina)
Bus:6, 7, 33, 34, 66, 67, 78, V7

Centre d’Estudis Musicals Classic & Jazz
Aquest any és l’any! Aportem al nostre barri el toc més modern amb temes clàssics del Jazz,  inoblidables melodies de Pop, Rock i Blues. Aquests són els  èxits que us proposem per a aquest concert.
Classic and Jazz és una escola familiar que neix de la passió per la música i la necessitat d’impartir-la com a eina de comunicació des dels més petits fins als més grans.
Comptem amb un ampli equip de professionals titulats en diferents estils: des del blues i el jazz fins al pop i el swing, passant pel clàssic.  El nostre sistema pedagògic tan individual com en grup s’inicia amb l’estudi de l’instrument, la lectura i la interpretació d’un ampli repertori nacional i internacional.
Enguany ressaltem una de les parts més innovadores del nostre centre: el «combo grup”. En aquesta dinàmica podràs interactuar amb diferents instruments simultàniament (guitarres, teclats, bateria, piano i cant) interpretant peces de diversos estils com si es tractés d’una orquestra, on tots juguen un paper essencial.

FNAC L’Illa
FNAC L’Illa1990- 1993 Rafael Moneo i Manuel de Solà-Morales L’FNAC es troba dins del complex L’Illa Diagonal que inclou un gran centre comercial, dos hotels de quatre estrelles, dos col•legis, un poliesportiu, una discoteca i sala de concerts, un centre de convencions, un parc públic, i un pàrquing. L’edifici té una façana de 334 metres i la seva forma de gratacels tombat està inspirada en el Rockefeller Centre de Nova York. L’altura de l’edifici és de 40 i 60 metres en els seus extrems i 30 metres a la part mitjana. Fnac, referent en oci i cultura ofereix en cada una de les seves botigues una programació cultural, diària i gratuïta, adreçada a tots els públics. Amb cinc botigues actuals a Barcelona (Fnac L’illa, Fnac Triangle, Fnac La Maquinista, Fnac Les Arenes i Fnac Glòries) i una a Girona, Fnac ofereix les últimes novetats en cinema, música, llibres, videojocs i tecnologia. Consulta la programació cultural de cada Fnac a l’apartat d’agenda Cultural de www.fnac.es.