CLASSIC & JAZZ…EN VIU

Sinopsis Grup

Key.Cat Grup

AcusticSó Grup

Popiblues Combo

Somblues Grup

Actuació Final Professorat

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 11 de juny a les 18h.

Av. Diagonal, 557

 Tramvia: L’Illa (T1, T2 i T3)

Metro: Maria Cristina (L3)

Bus: 6, 7, 30, 33, 34, 66, 67, 68 i Tomb Bus

Centre d’Estudis Musicals Classic & Jazz
 

Classic & Jazz,compta amb un sistema propi d’ensenyament musical per poder arribar a tot tipus de públic apassionat per la música. Tots els cursos, tenen com a objectiu el contacte de l’instrument amb el músic es per això que mitjançant classes d’una hora setmanal, es pretenen assolir una sèrie de conceptes:L’ Interpretació mitjançant un repertori d’obres de diferents estils (segons el grup, nivell i edats).

La improvisació i el desenvolupament de la creativitat, com a mitjà de llenguatge musical

Lectura en format tradicional i xifrat americà.

L’art d’organitzar  lògicament una combinació de sons i silencis coherents, utilitzant els principis fonamentals de la melodia, l’harmonia i el ritme,que és el que coneixem com a Música. Partint d’aquesta base, el més important per a nosaltres com a Escola, es ajudar als nostres intèrprets, a convertir-se en grans músics, començant des dels més petits fins als més grans.


FNAC L’Illa
1990- 1993 Rafael Moneo i Manuel de Solà-Morales L’FNAC es troba dins del complex L’Illa Diagonal que inclou un gran centre comercial, dos hotels de quatre estrelles, dos col·legis, un poliesportiu, una discoteca i sala de concerts, un centre de convencions, un parc públic, i un pàrquing.L’edifici té una façana de 334 metres i la seva forma de gratacels tombat està inspirada en el Rockefeller Center de Nova York. L’altura de l’edifici és de 40 i 60 metres en els seus extrems i 30 metres a la part mitjana.Fnac, referent en oci i cultura ofereix en cada una de les seves botigues una programació cultural, diària i gratuïta, adreçada a tots els públics. Les cinc botigues actuals a Barcelona (Fnac L’illa, Fnac Triangle, Fnac Diagonal Mar, Fnac La Maquinista i Fnac Les Arenes) ofereixen les últimes novetats en cinema, música, llibres, videojocs i tecnologia. Consulta la programació cultural de cada Fnac a l’apartat d’agenda Cultural de www.fnac.es