Títol

Six O’clock

Lazy Combo

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 18h.

Av. Diagonal 557

Tramvia: T1, T2 i T3 (L’Illa)

Bus: 6, 7, 30, 33, 34, 66, 67, 68 i Tomb Bus

Metro: L3 (Maria Cristina)

Escola de Música la Vall del Tenes EMVT
 
L´Escola de Música La Vall del Tenes és una escola mancomunada des de l´any 2006 que dona servei als municipis de Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d´Amunt, Bigues i Riells i Lliçà de Vall. Actualment té 374 alumnes.
A través de l’aprenentatge musical es vol donar una educació intel.lectual, social, afectiva i estètica, basant aquest aprenentatge en l’experimentació de les sensacions i vivències, potenciant la creativitat i l’expressió. L´escola aposta per la pràctica instrumental en grup com a eina d´aprenentatge.
Paral.lelament a la seva activitat acadèmica, l´escola promou la participació en la realitat cultural dels seus municipis, per difondre la vivència musical i per la creació d’espais i oportunitats de pràctica i aprenentatge musical diversificats, atractius i arrelats al seu entorn sòcio-cultural.

FNAC L’Illa
1990- 1993 Rafael Moneo i Manuel de Solà-Morales L’FNAC es troba dins del complex L’Illa Diagonal que inclou un gran centre comercial, dos hotels de quatre estrelles, dos col·legis, un poliesportiu, una discoteca i sala de concerts, un centre de convencions, un parc públic, i un pàrquing.L’edifici té una façana de 334 metres i la seva forma de gratacels tombat està inspirada en el Rockefeller Center de Nova York. L’altura de l’edifici és de 40 i 60 metres en els seus extrems i 30 metres a la part mitjana.Fnac, referent en oci i cultura ofereix en cada una de les seves botigues una programació cultural, diària i gratuïta, adreçada a tots els públics. Les cinc botigues actuals a Barcelona (Fnac L’illa, Fnac Triangle, Fnac Diagonal Mar, Fnac La Maquinista i Fnac Les Arenes) ofereixen les últimes novetats en cinema, música, llibres, videojocs i tecnologia. Consulta la programació cultural de cada Fnac a l’apartat d’Agenda Cultural de www.fnac.es