JAZZ, JAZZ, JAZZ!

Combo Jazz Adult

Combo Jazz Jove

Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 19h30

Av. Diagonal 557

Tramvia: T1, T2 i T3 (L’Illa)

Bus: 6, 7, 30, 33, 34, 66, 67, 68 i Tomb Bus

Metro: L3 (Maria Cristina)

Amadeus Acadèmia d’Estudis Musicals de Sant Gervasi

L’Acadèmia Amadeus és una escola destinada a l’ensenyament musical, però amb l’objectiu fonamental de fer de la música una experiència viva i vital per als seus alumnes.

Formada per professionals d’important i comprobable trajectòria i experiència, i permanentment actius en la pràctica musical; ja sigui com a intèrprets o com a compositors. L’escola ofereix una àmplia i diversa formació per als seus alumnes, abarcant tant els instruments i assignatures de la música clàssica, com de la música moderna i el jazz.

Els espais de l’escola són espais vius, on la pràctica musical es desenvolupa amb dinamisme, despullada d’academismes i molt atents a les necessitats particulars de cada alumne. Instrumentistes, combos, grups de càmera, corals, fan el fil musical diari de la nostra escola.


FNAC L’Illa
1990- 1993 Rafael Moneo i Manuel de Solà-Morales L’FNAC es troba dins del complex L’Illa Diagonal que inclou un gran centre comercial, dos hotels de quatre estrelles, dos col·legis, un poliesportiu, una discoteca i sala de concerts, un centre de convencions, un parc públic, i un pàrquing.L’edifici té una façana de 334 metres i la seva forma de gratacels tombat està inspirada en el Rockefeller Center de Nova York. L’altura de l’edifici és de 40 i 60 metres en els seus extrems i 30 metres a la part mitjana.Fnac, referent en oci i cultura ofereix en cada una de les seves botigues una programació cultural, diària i gratuïta, adreçada a tots els públics. Les cinc botigues actuals a Barcelona (Fnac L’illa, Fnac Triangle, Fnac Diagonal Mar, Fnac La Maquinista i Fnac Les Arenes) ofereixen les últimes novetats en cinema, música, llibres, videojocs i tecnologia. Consulta la programació cultural de cada Fnac a l’apartat d’Agenda Cultural de www.fnac.es