FNAC L’Illa 2 – 2021

Metal Academy On Stage

JAMS, KULVIAN, WARWIDOW, BARRANK, NOČNÍ MŮRA, HEAVY METAL CHOIR foto

Dissabte 12 de juny a les 12h

Centre Comercial L’Illa

Av. Diagonal, 557

Metro: L3 (Maria Cristina)
Bus: 6, 7, 33, 34, 66, 67, 78, V7

Metal Academy School of Music

METAL ACADEMY SCHOOL OF MUSIC és el primer centre musical dedicat exclusivament a  l’ensenyament i difusió de la música Rock, Hard-Rock i, sobretot, Heavy Metal, des dels estils més clàssics fins al Metal més extrem. L’any 2017 varem obrir les nostres portes al barri de Sants de Barcelona amb el propòsit d’oferir especialització musical a totes aquelles persones seguidores o simpatitzants d’aquests gèneres musicals.Estàs flipant? Doncs segueix llegint!

Què fem.

Les especialitats instrumentals que oferim són: guitarra elèctrica, baix elèctric, bateria, teclat, cant i violí, a més de classes col.lectives de llenguatge musical, combo, cor heavy metal, sensibilizació musical i producció musical.

Com ho fem.

Apliquem una metodologia amena i entretinguda, a la vegada que rigurosa i eficient, oferint sempre al nostre alumnat la possibilitat de poder treballar amb l’estil o estils que més l’interessin: Rock, Rock Progressiu, Hard-Rock, Heavy Metal, Thrash Metal, Death Metal, Brutal Death, Metal Progressiu, Black Metal, Groove, Power Metal, Grind, Doom, Metalcore, Stoner, Alternative, Industrial, etc.

A la nostra escola podràs aprendre al teu ritme i de manera lliure sense haver de sotmetre’t a examen, o bé podràs obtenir una titulació reglada mitjançant els examens oficials de grau del Trinity College London, prestigiosa entitat educativa per a la qual som centre examinador.

¿Necessites un aprenentatge a mida? Doncs les nostres classes d’instrument/cant són sempre individuals, 100% personalitzades, per a que els nostres professors puguin estar només per a tu, adaptant-se en tot moment al teu nivell, capacitats i necessitats personals.

Quan la passió no té límits.

La nostra escola està oberta a tothom!: nens, joves i adults, a partir dels 3 anys i sense límit d’edat, amb coneixements previs o no, des d’un nivell principiant fins a un nivell avançat/professional.

I encara hi ha més.

Disposem també d’un estudi de gravació amb material de qualitat per a Metal i Hard-Rock a disposició dels nostres alumnes i usuaris externs.

Què ens mou.

  • L’excelència educativa. Vetllem per a que el teu aprenentatge sigui sòlid, progressiu i global, potenciant les teves habilitats musicals, ajudant-te a desenvolupar la teva creativitat i despertant el teu esperit crític a través de la música.
  • L’empatia musical. Coneixem la música que t’agrada, escoltem la música que t’agrada, t’ensenyem la música que t’agrada.
  • La passió per ensenyar.

Escriu-nos, trucan’s, vine a veuren’s, estarem encantats d’atendre’t!

METAL ACADEMY SCHOOL OF MUSIC

La teva música.

La teva passió.

La teva escola.

www.metalacademyofmusic.com

c/ d’Almeria, 21, 08014, Barcelona

info@metalacademyofmusic.com

930248899


FNAC L’Illa 
FNAC L’Illa1990- 1993 Rafael Moneo i Manuel de Solà-Morales L’FNAC es troba dins del complex L’Illa Diagonal que inclou un gran centre comercial, dos hotels de quatre estrelles, dos col•legis, un poliesportiu, una discoteca i sala de concerts, un centre de convencions, un parc públic, i un pàrquing. L’edifici té una façana de 334 metres i la seva forma de gratacels tombat està inspirada en el Rockefeller Centre de Nova York. L’altura de l’edifici és de 40 i 60 metres en els seus extrems i 30 metres a la part mitjana. Fnac, referent en oci i cultura ofereix en cada una de les seves botigues una programació cultural, diària i gratuïta, adreçada a tots els públics. Amb cinc botigues actuals a Barcelona (Fnac L’illa, Fnac Triangle, Fnac La Maquinista, Fnac Les Arenes i Fnac Glòries) i una a Girona, Fnac ofereix les últimes novetats en cinema, música, llibres, videojocs i tecnologia. Consulta la programació cultural de cada Fnac a l’apartat d’agenda Cultural de www.fnac.es.