MISCELÀNIA DE CANÇONS

Coral del Casal d’avis de Sant Andreu

Coral del Centre Cívic Virrei Amat

Piano i flauta: Marcel Gimeno i Cecília Beltran

Direccció general: Teresa Llobet

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 18.

Passeig de Potosí 2

Metro: L1 (Torres i Bages)
Bus: 11, 42 i 60
Coral del Casal de Gent Gran de Sant Andreu Associació gent gran esplai caixa Virrei-Amat  
     
Ens presentem dues corals d’avis: la del Casal de Sant Andreu (Barcelona) i la del Casal de Mataró que el seu nom és Coral l’Arquera, dirigides per Teresa Llobet. Farem un concert en dues parts, una part cada coral i, a l’entreacte actuaran el Grup de SWING del casal de Mataró, dirigits per la senyora Regina Frediani.

Espai dedicat a la Gent Gran per poder atendre el temps lleure dels seus socis.On es practiquen activitats com: gimnasia, informàtica, pintura, música, rodadalles, sardanes, coral, ….; també amb espais per conferències, xarles i sessions de informació per especialistes, que els ajuden en el coneixement i prevenció de les seves inquietuts i problemes actuals.

Amb les nostres activitats aconseguim que la gent de 3a. edat es trobi activa, actualitzada e intregada socialment.


FNAC La Maquinista
Fnac, referent en oci i cultura ofereix en cada una de les seves botigues una programació cultural, diària i gratuïta, adreçada a tots els públics. Les cinc botigues actuals a Barcelona (Fnac L’illa, Fnac Triangle, Fnac Diagonal Mar, Fnac La Maquinista i Fnac Les Arenes) ofereixen les últimes novetats en cinema, música, llibres, videojocs i tecnologia. Consulta la programació cultural de cada Fnac a l’apartat d’Agenda Cultural de www.fnac.es