FNAC El Triangle – 2020

Pioneer DJ Kids

Col·lectiu Pioneer DJ Kids

                                                                                                                         Dissabte 13 de juny a les 18h

Pl. Catalunya, 4

Metro: L1, L3, L6, L7, S1, S2, S6, S7 (Plaça Catalunya)
Bus: 24, 55, 67, D50, H16

Professional DJ Kids
Professional DJ Kids és un centre extraescolar de so, DJ i producció audiovisual de Barcelona.
Els nostres cursos són per nenes i nens des dels 7 anys fins a joves de 25.
Del nostre centre en surt el col·lectiu de joves DJ’s «Pioneer DJ Kids» que format per alumnes i ex-alumnes, és ja part de l’escena musical barcelonina participant en els més importants festivals de la ciutat, com PrimaveraSound, Jardins de Pedralbes, Dia Minimusica, Altaveu i molts altres esdeveniments culturals i musicals barcelonins. D’aquesta manera, els nostres alumnes posen en pràctica el que aprenen.
Ampliem la cultura musical i tecnològica dels nenes, nens, adolescents i joves desde una perspectiva relativament nova com és la música electrònica.

FNAC El Triangle
En ple centre neuràlgic de Barcelona, aquest centre comercial inaugurat el 1998 deu el seu nom a l’illa de forma triangular formada entre Plaça Catalunya, el carrer Pelai i Bergara. La seva oferta és molt àmplia, compta amb establiments de moda, complements, oci i decoració, de reconegudes marques internacionals.
Fnac, referent en oci i cultura ofereix en cada una de les seves botigues una programació cultural, diària i gratuïta, adreçada a tots els públics. Amb cinc botigues actuals a Barcelona (Fnac L’illa, Fnac Triangle, Fnac La Maquinista, Fnac Les Arenes i Fnac Glòries) i una a Girona, Fnac ofereix les últimes novetats en cinema, música, llibres, videojocs i tecnologia. Consulta la programació cultural de cada Fnac a l’apartat d’agenda Cultural de www.fnac.es.