Festival SIMFONIC

                                                                                                                         Dissabte 8 de juny a les 18h

Pl. Catalunya, 4

Metro: L1, L3, L6, L7, S1, S2, S6, S7 (Plaça Catalunya)
Bus: 24, 55, 67, D50, H16

Espai Recreart Escola de música
 

Som una escola de música que volem fer arribar la música a tots tipus de persones i edats i gustos, oferim piano, violí, saxòfon, trompeta, guitarra elèctrica, guitarra jazz i jazz manouche, baix, ukelele, també fem combo i conjunts instrumentals i tenim un projecte d’orquestra de guitarres.

Fem música en família per nenes de 6 mesos a 3 anys i música i moviment amb o sense famílies a partir dels 3 anys.

Aquest estiu volem ofertar un casal per nens de l’escola i de fora de l’escola. Estem oberts tot l’any menys l’agost.


FNAC El Triangle
En ple centre neuràlgic de Barcelona, aquest centre comercial inaugurat el 1998 deu el seu nom a l’illa de forma triangular formada entre Plaça Catalunya, el carrer Pelai i Bergara. La seva oferta és molt àmplia, compta amb establiments de moda, complements, oci i decoració, de reconegudes marques internacionals..
Fnac, referent en oci i cultura ofereix en cada una de les seves botigues una programació cultural, diària i gratuïta, adreçada a tots els públics. Amb cinc botigues actuals a Barcelona (Fnac L’illa, Fnac Triangle, Fnac La Maquinista, Fnac Les Arenes i Fnac Glòries) i una a Girona, Fnac ofereix les últimes novetats en cinema, música, llibres, videojocs i tecnologia. Consulta la programació cultural de cada Fnac a l’apartat d’agenda Cultural de www.fnac.es.