CONTRABAIX BIG BAND

ContraBaix Big Band Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 18h

Centre Comercial El Triangle

Pl. Catalunya, 4

 

Metro:Plaça Catalunya (L3, L6, L7, S1, S2, S5, S55)
Bus:9, 16, 17, 41, 42, 55 i 141

Ateneu Santfeliuenc (Contrabaix Big Band)
 
L’Ateneu és una entitat sense ànim de lucre, un espai santfeliuenc de convivència sociocultural amb més de cent trenta anys d’història on pots trobar entitats locals de caire tradicional, festiu, musical i esportiu.Actualment hi conviuen set seccions pròpies, una trentena d’associacions locals i comarcals, una oferta de tallers de lleure i educatius per a totes les edats i un bar diferent i característic.

FNAC El Triangle
En ple centre neuràlgic de Barcelona, aquest centre comercial inaugurat el 1998 deu el seu nom a l’illa de forma triangular formada entre Plaça Catalunya, el carrer Pelai i Bergara. La seva oferta és molt àmplia, compta amb establiments de moda, complements, oci i decoració, de reconegudes marques internacionals..
Fnac, referent en oci i cultura ofereix en cada una de les seves botigues una programació cultural, diària i gratuïta, adreçada a tots els públics. Amb cinc botigues actuals a Barcelona (Fnac L’illa, Fnac Triangle, Fnac La Maquinista, Fnac Les Arenes i Fnac Glòries) i una a Girona, Fnac ofereix les últimes novetats en cinema, música, llibres, videojocs i tecnologia. Consulta la programació cultural de cada Fnac a l’apartat d’agenda Cultural de www.fnac.es.