SALLENT ÉS MÚSICA

CORAL “THE SINGERS”

TALLER BIG BAND

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 18.

Plaça de Catalunya 4

Metro: L3, L6, L7, S1, S2, S5, S55 (Plaça Catalunya)
Bus: 9, 16, 17, 41, 42, 55, 141

Escola Municipal de música Cal Moliner
 
La nostra escola actualment té 240 alumnes. Som 12 professors que la portem endavant i estem en procés de renovació en el sentit que volem ensenyar la música de manera més viscuda, sense llibres i sense examens. També tenim ganes d’obrir l’escola al màxim col•ectiu de gent , per això treballem amb grups de persones amb discapacitat i fem tallers per nadons a banda de tenir una estreta vinculació amb el departament de serveis socials del nostre Ajuntament per donar oportunitat a tothom.
Les especialitats instrumentals que donem són: saxo, trompeta, clarinet, flauta travessera, gralla, violí, violoncel, guitarra clasica, guitarra elèctrica, baix, bateria, piano i cant.
Som una escola vinculada al proble doncs participem amb xarangues o grups instrumentalsa les festes culturals i populars.

FNAC El Triangle
En ple centre neuràlgic de Barcelona, aquest centre comercial inaugurat el 1998 deu el seu nom a l’illa de forma triangular formada entre Plaça Catalunya, el carrer Pelai i Bergara. La seva oferta és molt àmplia, compta amb establiments de moda, complements, oci i decoració, de reconegudes marques internacionals.