#THENEWZOMBISFEELING

Coral de Gospel Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18.

Avinguda Diagonal 3

Bus: 7, 41, 141

THE NEW ZOMBIS, Coral Universitària de Gospel

The New Zombis és una coral de Gospel formada per joves universitaris sota l’aixopluc de la Facultat de Medicina Campus Casanova de la Universitat de Barcelona.Aquest nou projecte va néixer el 16 de febrer de 2010 amb la idea de crear un grup dinàmic i participatiu amb afany de superació personal i musical. Per als Zombis, transmetre “bon rotllo” al públic és igual d’important que el resultat musical, per això la interacció entre els integrants és fonamental per a fer créixer el projecte assaig a assaig.

El repertori actual inclou tant clàssics del Gospel Americà, Africà i Caribeny com peces de pop, rock i musicals “gospelitzades” acompanyades per piano o acapella i sempre utilitzant el moviment per donar un aire fresc i renovat a les cançons. No us podreu estar de ballar i cantar amb nosaltres!


FNAC Diagonal Mar
Al final de l’emblemàtica avinguda Diagonal ha nascut un nou barri: Diagonal Mar
A l’entorn del tercer parc més gran de Barcelona i davant el mar. El centre comercial i lúdic Diagonal Mar és un espai únic on trobaràs tot el que necessitis per al teu “dia a dia”, l’últim en moda i disseny, el restaurant més modern i el més típic o la pel · lícula preferida amb la comoditat d’estar en Barcelona i la tranquil · litat de respirar l’ambient del mar.