Concert d’alumnes i profes de la rock school!

Combo rock

Combo metal

Combo funk

Combo blues

Combo hard rock

                                                                                                                         Dissabte 8 de juny a les 18h

Gran Via de les Corts Catalanes, 373-385

Metro: L1, L3, L8 (Pl. Espanya)
Bus: 13, 23, 52, 91, 109, 150, D20, D40, V7, H12

Rock School Barcelona
 

L’escola de música neix pels vols de 2008 amb el nom de HeavyRockSchool i al 2016 canvia de local i pasa a dir-se Rock School Barcelona per donar un pas més enllà en l`oferta educativa de la ciutat, facilitant els estudis de música realment moderna com el rock, metal, metal progressiu, blues, funk, punk, pop i molts altres estils i variants interpretatives que no es troben en els temaris de les escoles de música convencionals.

A la nostra escola podràs aprendre el teorema musical des de les bases fins a les més avançades teories així com aprendre a tocar l`instrument que prefereixis escollint rebre classes de guitarra elèctrica, guitarra acústica, baix elèctric, bateria i rítmica, piano, teclat i entrenar la teva veu per el cant modern.

Rock School Barcelona està situada al barri de Sant Andreu en un lloc privilegiat per les seves bones comunicacions amb el transport urbà.


FNAC Arenas
FNAC Arenas està ubicada al Centre Comercial Arenas de la ciutat de Barcelona. La botiga disposa de 1.800m2 en els que es pot trobar la més amplia oferta en productes d’oci, cultura i tecnologia. Fidel al seu esperit d’agitadora cultural, la FNAC no es limita tan sols a la venda, si no també acull una gran varietat d’activitats diàries, gratuïtes i per a tot tipus de públic en el seu espai Fòrum. Aquest espai es converteix cada dos mesos en una galeria fotogràfica que mostra tant obres d’autors reconeguts, com d’artistes novells.