COMBOS I BIG BAND ESCOLA DE BLUES

Combos

Big band escola de blues

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 18h.

Gran via de les corts Catalanes 373-385

Metro: L1 Glories, Clot

Bus: 50, 60, 192

Tram: T5, T6

Escola Taller de Blues de Barcelona
L’Escola Taller de Blues de Barcelona, un projecte pioner a Espanya, i fins i tot a la resta d’Europa, contribueix a omplir un buit històric respecte a la divulgació reglada d’aquest estil musical a la ciutat.
Recentment, l’Escola troba la seva localització a les instal•lacions del Poble Espanyol, lloc emblemàtic de l’escena cultural de la ciutat, compartint situació amb l’Escola de Teatre i els gremis artesans; proximitat que dona lloc a un ambient cultural únic a Barcelona.
En el nostre projecte el programa d’estudis posa especial èmfasi en les activitats col•lectives, com les formacions de grups musicals, que a la vegada fomenten el desenvolupament de les capacitats del treball en equip i les relacions personals

FNAC Arenas
FNAC Arenas està ubicada al Centre Comercial Arenas de la ciutat de Barcelona. La botiga disposa de 1.800m2 en els que es pot trobar la més amplia oferta en productes d’oci, cultura i tecnologia.Fidel al seu esperit d’agitadora cultural, la FNAC no es limita tan sols a la venda, si no també acull una gran varietat d’activitats diàries, gratuïtes i per a tot tipus de públic en el seu espai Fórum. Aquest espai es converteix cada dos mesos en una galeria fotogràfica que mostra tant obres d’autors reconeguts, com d’artistes novells.

«>