LA MARSHALL TORNA A L’FNAC!

Solistes de piano Foto formacions

Gran via de les corts Catalanes, 373-385

Metro: L1 Glories, Clot

Bus: 50, 60, 192
Tram: T5, T6

Acadèmia Marshall
L’Acadèmia Marshall és una escola de música reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb 110 anys d’història. Fundada per Enric Granados, els directors que l’han continuada han estat Frank Marshall, Alicia de Larrocha, i actualment Carlota Garriga. Aquest curs la pianista Marta Zabaleta s’ha incorporat per impartir i supervisar el nivell superior.
L’Acadèmia Marshall és una escola bàsicament pianística, on es donen classes de tots els nivells: iniciació, bàsic, professional, adults principiants, perfeccionament i master de música espanyola. També s’imparteixen classes d’altres instruments (guitarra, violí, flauta, cant) així com assignatures teòriques (llenguatge musical, harmonia, formes musicals…). per a mes informació sobre la nostra escola podeu visitar el web www.academiamarshall.com

FNAC Arenas
FNAC Arenas està ubicada al Centre Comercial Arenas de la ciutat de Barcelona. La botiga disposa de 1.800m2 en els que es pot trobar la més amplia oferta en productes d’oci, cultura i tecnologia.Fidel al seu esperit d’agitadora cultural, la FNAC no es limita tan sols a la venda, si no també acull una gran varietat d’activitats diàries, gratuïtes i per a tot tipus de públic en el seu espai Fórum. Aquest espai es converteix cada dos mesos en una galeria fotogràfica que mostra tant obres d’autors reconeguts, com d’artistes novells.