Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona – 2021

MÚSICA amb ACCENT!

Coral Accent, Cor de Noies, Orquestra Penta i Orquestra Accent

Dissabte 12 de juny a les 18h

C. de Casanova, 143

Metro: L5 (Hospital Clínic)
Bus: 59, 63, 68 i 109

Escola de Música Accent
 
L’Escola de Música Accent Sagrada Família és un centre creat al setembre de l’any 2006, emplaçat en el barri que li dóna nom, dins l’eixample barceloní.
L’Escola de Música Accent neix amb l’esperit de propiciar l’apropament d’activitats musicals a la realitat del barri, tot creant una xarxa cultural amb la música com a eix vertebrador. És per això que volem arribar a totes les edats i estar sobretot molt atents a les necessitats de les famílies del nostre barri.
Basada en un projecte educatiu engrescador i oferint un ensenyament musical complert, vivencial i motivador, volem que es possibiliti, d’una banda, l’ús educatiu del temps de lleure i que, alhora, es garanteixi un nivell i qualitat adequats a aquells alumnes que mostrin voluntat i capacitat per accedir a estudis professionals.

Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona 
La Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona té el seuorigen l’any 1760, any en que Pere Virgili va crear el Col•legi de Cirurgia. El primer embrió de la Facultat, amb seu al carrer del Carme es va traslladar l’any 1906 a l’edifici històric del carrer Casanova.
La Facultat és un Edifici emblemàtic de Barcelona per la seva arquitectura i ubicació al centre de la ciutat. Disposa d’una Aula Magna, un Paranimf, on s’hi combinen el respecte per l’estructura arquitectònica original i els equipaments audiovisuals més innovadors. També compta amb un Claustre rèplica dels de les antigues Facultats de Lletres i Ciències de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona.