CONCERT D’ESTIU

Alumnes d’iniciació a l’instrument Orquestra Adults Quatre Orquestra Infantil Quatre Alumnes de Guitarra Orquestra Júnior Quatre Orquestra Quatre Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 11 de juny a les 18h.

C. Sant Roc, 4

Palma de Mallorca

Quatre 42
 
El perquè del nostre nom:El LA és la sisena nota de l’escala musical de Do Major. Però igual que en altres camps (longitud, volums, pesos, capacitats, etc.) els músics necessitam un LA que ens servesqui de patró i que sigui per tots el mateix. Aquest patró s’anomena LA, i ha tengut al llarg de la història diverses maneres d’afinar-se. L’actual i més estesa és la que té 442Hz, que significa 442 hertz o unitats de freqüència. Ara ja sabeu el que amaga el nostre nom! L’escola de música Quatre 42 és una escola fundada l’any 2002 amb molta il•lusió i ganes de fer una escola de música de qualitat. S’hi ofereixen molts tipus i estils d’ensenyaments: classes individuals, col•lectives, orquestres, música moderna..

Estudi General Lul·lià
L’Estudi General Lul·lià es remunta l’any 1483, en què fou creada “La Real i Pontifícia Universitat Literària i Lul·liana de Mallorca” pel rei “Fernando El Católico”, donant regularment graus de Teologia, Art, Dret i Medicina. L’any 1950 es constitueix un Patronat per reconstruir l’edifici, varen començar les obres que s’aturaren per falta de recursos econòmics l’any 1953. L’ajut de la “Fundación Juan March” l’any 1963 va permetre reprendre les obres fins a la finalització de l’edifici.