Estudi General Lul·lià – 2020

Concert d’Estudi Quatre 42

ToiAdi

Conjunt de Cellos

Orquestra Juvenil Quatre 42

Orquestra Adults Quatre 42

Orquestra Guitarres Quatre 42

Grup d’Ukeleles

Dissabte 13 de juny a les 18h

C. Sant Roc, 4
Palma de Mallorca

Escola de Música Quatre 42
El LA és la sisena nota de l’escala musical de Do Major. Però igual que en altres camps (longitud, volums, pesos, capacitats, etc.) els músics necessitam un LA que ens servesqui de patró i que sigui per tots el mateix. Aquest patró s’anomena LA, i ha tengut al llarg de la història diverses maneres d’afinar-se. L’actual i més estesa és la que té 442Hz, que significa 442 hertz o unitats de freqüència. Ara ja sabeu el que amaga el nostre nom!
L’escola de música Quatre 42 és una escola fundada l’any 2002 amb molta il·lusió i ganes de fer una escola de música de qualitat. S’hi ofereixen molts tipus i estils d’ensenyaments: classes individuals, col·lectives, orquestres, música moderna… Vine a conèixer-nos.

Estudi General Lul·lià
L’Estudi General Lul·lià es remonta a l’any 1483, en que fou creada «La Real i Pontificia Universidad Literaria y Luliana de Mallorca» pel rei «Fernando El Católico», donant regularment graus de Teología, Art, Dret i Medicina.
L’any 1950 es constitueix un Patronat per reconstruïr l’edifici, varen començar les obres aquest mateix any,  peró, es varen aturar l’any 1953  per falta de recursos econòmics. L’any 1963 amb les aportacions de la Fundació Juan MARCH va permetre reprendre les obres fins a la finalització de l’edifici.