Duet de Veu i Piano i Combo

Duet de Veu i Piano

Combo

Formacions

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 18h.

Plana de l’Om nº 5

Manresa

Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós
 
L’Escola Municipal de Música de Navarcles neix l’any 1981. El projecte es va anar expandint amb l’oferta de nous instruments i formacions diferents (Orquestra, Banda, Xaranga, …) fins al punt que es va fer necessària la construcció d’un nou edifici.
Actualment ens trobem a La Creueta Centre Cultural i també a Sant Fruitós de Bages. L’any 2012 els Ajuntaments de les dues poblacions arriben a un conveni de col•laboració i passem a anomenar-nos Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós.
Som escola reconeguda per la Generalitat de Catalunya.
Oferim un ensenyament integral: nivell inicial, elemental, post-elemental, classes per adults i tallers.
La nostra filosofia és donar les eines per tal que la música ens faci més feliços, ens ajudi a ser més metòdics, imaginatius i espontanis i ens ensenyi a assumir riscos i a treballar en equip.

Espai Plana de l’Om
Situat a la Plana de l’Om, al centre neuràlgic de la ciutat, aquest edifici barroc del segle XVII conserva encara a la façana la data de construcció i, a l’interior, els arcs apuntats originals. En aquesta casa, també coneguda com la Casa del Senyor Jaume, hi havien viscut i treballat els Grau, una nissaga important d’escultors barrocs catalans.