Espai Jove Palau Alòs* – 2022

Concert Grups Vocals de SONA

Grups vocals de l’escola: infantil, joves i dones

Dissabte 11 de juny a les 11h

C. Sant Pere Més Baix, 55

Metro: L1 (Arc de Triomf) L4 (Urquinaona)
Bus: 19, 120, B20, B25, H16

SoNA Espai d’aprenentatge musical
 
SoNA és un projecte musical jove i innovador que trenca amb el mètode educatiu tradicional. Entenem que una educació musical de qualitat aporta un gran valor al desenvolupament de les persones tant a nivell cognitiu com emocional i fisiològic. Per aquest motiu treballem per crear l’espai d’aprenentatge òptim per a cada alumne sense prejudicis, amb un equip de pedagogs musicals i intèrprets formats en diversos estils (música moderna, jazz, clàssica, folk i flamenc.) Estem situats al Born i sentim la responsabilitat de dinamitzar culturalment el nostre entorn fent xarxa amb altres entitats culturals del barri. Posem en valor el poder de transformació social que té la música. Som una escola autoritzada per el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Espai Jove Palau Alòs
El Casal de Joves Palau Alòs és un equipament municipal del Districte de Ciutat Vella situat al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera obert per a tots els i les joves d’edats compreses entre els 12 i 35 anys que afavoreix la participació dels joves, del veïnatge i de les entitats del barri tot oferint un ventall d’activitats, tallers i eixos formatius com suport en l’educació formal i de lleure.Ubicat en l’antiga casa senyorial de la família Alòs, que data d’abans del segle XVI, l’edifici al llarg de la seva història ha acollit entre d’altres al Centre Obrer Aragonès, la Penya Cultural Barcelonesa i ara, des de la rehabilitació acabada al 2011, al propi Casal de Joves.

Es tracta d’un equipament de proximitat que disposa del Punt d’informació Juvenil de Ciutat Vella, d’un espai de trobada, una sala d’exposicions, una sala d’actes on es proposa una programació cultural que recull demandes alhora que moviments culturals d’interès juvenil, sales polivalents per a assajos i tallers de diverses índoles.

De dilluns a diumenge en horari de tardes i els matins de dimarts, dijous i dissabte l’equipament s’omple d’una programació sociocultural diversa per tal de cobrir les inquietuds i demandes dels participants i veïns/es del barri, districte i ciutat.

http://www.palaualos.cat

XXSS: https://www.instagram.com/palaualos/