Espai Jove la Palmera – 2024

Concert de Final de Curs – Escola BUMT

Aula de saxòfon Aula de clarinet Aula de flauta travessera Aula de trompeta Aula de metall greu Aula de percussió Cambra de saxòfons Cambra de clarinets Banda Infantil Big Band BUMT (BBB)

Dissabte 8 de juny a les 18h

Av. d’Estanislau Figueres, 65
TARRAGONA

Escola de Música de la Banda Unió Musical de Tarragona
 
L’Escola de Música de la Unió Musical de Tarragona va néixer paral·lelament a la Banda Unió Musical de Tarragona durant el curs 1993-94 amb la intenció de promoure la formació musical dels instruments i la música de banda a Tarragona. L’Escola de música ofereix una oportunitat única per iniciar-se en el món de la música de Banda, començar a tocar un instrument o millorar el nivell, en un ambient adaptat a totes les edats, a partir dels 4 anys i sense límit d’edat. L’escola i entitat ofereix l’oportunitat de tocar en Banda des dels 8 anys a la Banda Infantil continuar a la Banda Juvenil, Banda Titular i/o la BigBand BUMT.

Espai Jove la Palmera

L’Espai Jove Kesse (Espai Jove la Palmera) s’adreça principalment a joves d’entre 12 i 35 anys, però les diverses activitats i iniciatives que s’hi desenvolupen estan obertes a tots els públics.

L’edifici, situat a l’antiga Facultat de Químiques i Lletres de la Universitat Rovira i Virgili, té l’entrada principal pel carrer de Sant Antoni Maria Claret, 12-14. Disposa de 1000 m2 distribuïts en cinc plantes, on es duen a terme les activitats que organitzen el Servei Municipal de Joventut, les entitats i col·lectius joves i els i les joves de la ciutat.