Espai Jove la Palmera* – 2023

Música+Música= SIMFONIC amb l’escola de música BUMT

BANDA INFANTIL, ALUMNES DE LLENGUATGE MUSICAL, AULES D’INSTRUMENT, CAMBRA SAXOS I CAMBRA DE CLARINETS
 

Dissabte 10 de juny a les 19h

Av. d’Estanislau Figueres, 65

Tarragona
 

Escola de Música de la Banda Unió Musical de Tarragona
 
L’Escola de Música de la Unió Musical de Tarragona va néixer paral·lelament a la Banda Unió Musical de Tarragona durant el curs 1993-94 amb la intenció de promoure la formació musical dels instruments i la música de banda a Tarragona. L’Escola de música ofereix una oportunitat única per iniciar-se en el món de la música de Banda, començar a tocar un instrument o millorar el nivell, en un ambient adaptat a totes les edats, a partir dels 4 anys i sense límit d’edat. L’escola i entitat ofereix l’oportunitat de tocar en Banda des dels 8 anys a la Banda Infantil continuar a la Banda Juvenil, Banda Titular i/o la BigBand BUMT.

Espai Jove la Palmera

L’Espai Jove Kesse (Espai Jove la Palmera) s’adreça principalment a joves d’entre 12 i 35 anys, però les diverses activitats i iniciatives que s’hi desenvolupen estan obertes a tots els públics.

 

L’edifici, situat a l’antiga Facultat de Químiques i Lletres de la Universitat Rovira i Virgili, té l’entrada principal pel carrer de Sant Antoni Maria Claret, 12-14. Disposa de 1000 m2 distribuïts en cinc plantes, on es duen a terme les activitats que organitzen el Servei Municipal de Joventut, les entitats i col·lectius joves i els i les joves de la ciutat.