Espai Jove La Fontana – 2020

Títol

Formacions

Dissabte 13 de juny a les 18h

C. Gran de Gràcia, 190-192

Metro: L3 Fontana
Bus: 22, 24, 27, 87, 114 i V17

The New Zombis, Coral Universitària de Gospel
 

The New Zombis és una coral de Gospel formada per joves (universitaris i post-universitaris) sota l’aixopluc de la Facultat de Medicina Campus Clínic de la Universitat de Barcelona.El projecte va néixer el 16 de febrer de 2010 amb la idea de crear un grup dinàmic i participatiu amb afany de superació personal i musical i un repertori variat adaptat al gust dels cantaires. Des de llavors, el projecte ha anat creixent, tant és així que, tot i el seu caràcter amateur, van ser escollits per participar al programa Oh Happy Day 2 l’any 2014.

Després de l’experiència de l’any 2015 amb la representació de l’espectacle “Zombis” en vàries localitats, l’any 2017 van presentar “Black Hits Tribute”, un homenatge recopilatori de les millors cançons d’artistes negres de tots els temps.

Actualment, i després de l’entrada de molts nous membres i un rejoveniment del cor, està preparant el nou espectacle, que presentarà durant el 2019.


Espai Jove La Fontana
L’Espai Jove La Fontana és un equipament juvenil de titularitat pública i gestionat pel Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) que ofereix recolzament al jovent i a les associacions juvenils en les seves necessitats i inquietuds i que organitza i acull esdeveniments socials, de lleure i cultura d’interès per a joves, sovint organitzats per les pròpies associacions juvenils a qui recolza.