Feel the Gospel (sent el Gospel)!

Salgospelians d’Horta

The New Zombis

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 18h.

Gran de Gràcia 190-192

Metro:L3 Fontana
Bus:16, 17,22,24, 27, 28, 31, 32, 39, 92 i 114

THE NEW ZOMBIS, Coral Universitària de Gospel
 

The New Zombis és una coral de Gospel formada per joves universitaris sota l’aixopluc de la Facultat de Medicina Campus Casanova de la Universitat de Barcelona.Aquest nou projecte va néixer el 16 de febrer de 2010 amb la idea de crear un grup dinàmic i participatiu amb afany de superació personal i musical. Per als Zombis, transmetre “bon rotllo” al públic és igual d’important que el resultat musical, per això la interacció entre els integrants és fonamental per a fer créixer el projecte assaig a assaig.

El repertori actual inclou tant clàssics del Gospel Americà, Africà i Caribeny com peces de pop, rock i musicals “gospelitzades” acompanyades per piano o acapella i sempre utilitzant el moviment per donar un aire fresc i renovat a les cançons. No us podreu estar de ballar i cantar amb nosaltres!


Espai Jove La Fontana
L’Espai Jove La Fontana és un centre que ofereix recolzament als joves i a les associacions juvenils, en les seves necessitat i inquietuds i que acull esdeveniments de lleure i cultura d’interès per a joves, sovint organitzats per les pròpies associacions juvenils a qui recolza.
Des de fa 5 anys s’ha donat sortida a un centenar de projectes culturals i l’equipament ha esdevingut lloc de referència d’oci alternatiu a la ciutat de Barcelona.