Títol

Formacions Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 18h.

C/ Sant Antoni Maria Claret 12-14

Tarragona

Estudi de Música
 
L’Estudi de Música va néixer fa 30 anys, amb la intenció d’ensenyar música d’una manera diferent, amb noves metodologies i, sobretot, pensant que la música ha de ser per a tothom, tant per aquells que en volen fer la seva professió, com per tots els que vulguin gaudir de la música en les seves estones de lleure.
És una escola de música autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.Els darrers anys hem apostat molt per la Música en Grup, ja que pensem que aquesta és la millor manera de gaudir de la música, compartir-la entre tots plegats.
Al llarg de tots aquests anys l’oferta formativa s’ha anat ampliant, tant en el nombre d’instruments que impartim com en els diferents estils de música.
El nostre objectiu és que els alumnes gaudeixin amb la música, de tal manera que aquesta sigui un mitjà d’expressió per a tots ells.

Espai Jove Kesse
L’Espai Jove Kesse és un espai adreçat als i les joves entre 12 i 35 anys principalment, tot i que obert a tots els públics per diverses activitats i iniciatives que s’hi desenvolupen.
L’edifici, situat a l’antiga Facultat de Químiques i Lletres de la Universitat Rovira Virgili, amb l’entrada principal pel carrer Sant Antoni Maria Claret, 12-14, disposa de 800 m2 distribuïts en quatre plantes destinades a dur a terme les activitats que s’organitzen pel Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, per les entitats i col•lectius joves de la ciutat, i pels i les joves.
Inaugurat a l’abril de 2011, neix amb l’objectiu d’oferir eines que potenciïn l’autonomia personal i fomentin la participació dels i les joves en la vida del municipi.

 

«>