PDJK A BCN Ciutat-Concert 2012

Set Dj

Live electronica

Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 18h.

Plaza de Catalunya 9

Metro: L1, L3 Plaza Catalunya
FGC: Plaza Catalunya

Pioneer DJ Kids- Institut Secretari Coloma

Pioneer DJ Kids, és un col•lectiu de nens DJs d’entre 10 i 18 anys, creat per Rosa Amuedo per a l’institut públic Secretari Coloma. Som un taller petit què gràcies a l’equip del centre, la col•laboració de Pioneer amb el seu material incondicional i la gran imaginació, curiositat i destresa dels nens, hem aconseguit estar presents en l’escena de la ciutat.En els tallers aprenen: els principis bàsics del so, sonorització d’espectacles en directe, Dj professional i producció musical.Treballem amb l’equip de l’escola: amplificació, altaveus, taula de barreges, microfonia i cablejat/connexionat.

En l’apartat DJ, disposem de diversos equips Pioneer: una mixer 350 + plats 400, i mixer 900nexus + plats 2000 per a les actuacions. També amb plats tradicionals, programes informàtics com TRAKTOR Pro, REKORDBOX i per als més nens VIRTUAL DJ. Anem introduint programes més complexos com ABLETON LIVE, FL Studio, o CUBASE. Instruments: teclats i controladors tant virtuals com a reals tipus: AKAY, etc..

Estem en C/ Secretari Coloma nº25,BCN 08025

Tel. 93-2853491-699244795

rosaamuedo@hotmail.com


Espai Cultural Caja Madrid

És un espai de difusió, reflexió i debat dels temes socials a través de la fotografia i la documentació social amb una programació sòlida i coherent, estructurada a partir d’eixos temàtics que formen el nucli conceptual de referència de les activitats del centre.Disposa de dues sales d’exposicions, una moderna biblioteca dota amb equips amb connexió a Internet i un auditori amb una programació molt complerta. Es realitzen activitats per a tots el públics.

Uneix-te a nosaltres i viu l’Espai. T’esperem!