JOVES AMB NOTA

Banda infantil

Grup de cambra

Grup de saxos

Foto formacions

Dissabte 13 de juny a les 18h.

C/ Palma, 29

Santanyí

Escola Municipal de Música de Santanyí
L’Escola Municipal de Música de Santanyí (EMMS) és un centre dissenyat per satisfer les inquietuds musicals, des del punt de vista educatiu i cultural, del major nombre possible de persones.En els seus plans d’estudis tenen cabuda alumnes de totes les edats, començant a partir dels quatre anys.
La seva flexibilitat permet integrar a un alumnat amb diferents interessos i
capacitats, abarcant al mateix temps estils musicals diversos.
En aquesta pàgina volem oferir una visió complerta i clarificadora sobre el que feim i com ho feim.
Els antecessors més directes de l’Escola Municipal de Música de Santanyí són els músics de la Banda de Música de Santanyí, de la qual no se’n sap ben bé, a l’igual que de l’Escola Municipal de Música, la data de creació. Aquests transmetien als nins i nines del poble els seus coneixements musicals. L’evolució des d’aquest punt inicial fins a l’actual ha estat lenta, i passa de comptar amb un professor i una dotzena d’alumnes fins a tenir matriculats 211 alumnes i un claustre de 30 professors al curs 95/96 i de no tenir un local adequat i permanent a comptar amb un edifici modern, dissenyat i destinat únicament per a l’educació musical.
A l’EMMS hi tenen cabuda des dels nins i nines més petits (a partir de 4 anys) fins als de 80… (no hi ha límits!!!).
L’Escola Municipal de Música és un centre reconegut per la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears.
Instal•lacions
L’Escola Municipal de Música està situada al carrer de Palma nº29 de Santanyí, en un edifici modern, dissenyat i destinat únicament per a l’ensenyament musical.
Consta d’un auditori funcional, que permet realitzar-hi multitud d’actes amb capacitat entre 100 i 150 persones depenent de la configuració de la sala. La seva sonoritat ha estat alabada per nombrosos músics professionals, alguns d’ells de renom internacional, tant de les Illes Balears com de fora.
Al primer pis s’hi troben les aules i els serveis administratius. Totes les aules tenen llum natural i estan aïllades acústicament.