Música a Can Fargues

Orquestra de Guitarres de Can fargues Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 18h.

Av. Frederic Rahola, 2-8

Metro: Vilapicina(L5)
Bus:H6, L50, L19, 87

Escola Municipal de Música Can Fargues
 

CL’Institut Municipal d’Educació de Barcelona és titular de cinc escoles de música, que disposen d’un equipament propi, tenen com a finalitat principal la de promoure l’afició a la música i el seu caràcter és eminentment pràctic. S’hi ofereix un ampli ventall d’activitats per a l’aprenentatge i la pràctica musical en diferents estils, individualment, en agrupació o grups corals, dirigides a totes les edats i capacitats.La funció de les escoles municipals de música no és únicament formativa, sinó també social i cultural, i en aquest sentit, s’hi promouen audicions, concerts, intercanvis i trobades, amb la participació de tot l’alumnat o amb músics convidats.Per a aquell alumnat amb especial capacitat i interès, es facilita l’accés a estudis professionalitzadors.

L’escola de música municipal “Can Fargues” és la cinquena escola de música municipal que s’ha integrat a la xarxa existent. L’entitat adjudicatària de la concessió per a la gestió del centre és ESTUDI 6 Gestió Socioeducativa, S.L.


Can Fargues
Can Fargues, és una masia d’origen medieval situada al districte d’Horta-Guinardó de Barcelona. El nucli central de la masia és una torre de defensa del segle XI que està protegida com a bé cultural d’interès nacional . Tot el conjunt està envoltat per un magnífic jardí romàntic. La masia dóna identitat al barri de la Font d’en Fargues, perquè n’és l’origen.
Actualment en aquesta antiga masia s’hi ubica L’Escola Municipal de Música de Can Fargues que pertany a la xarxa pública d’Escoles Municipals de Música de la ciutat de Barcelona.
L’Institut Municipal d’Educació n’és el titular i Estudi 6 en fa la gestió.

 

«>