Escola Municipal de Música Can Barra – 2023

SIMFONIC CAN BARRA

Combo jove, Combo papis, cambres, agrupacions i cor.

Dissabte 10 de juny a les 18h

Parc de les Morisques
Sant Quirze del Vallès

Escola Municipal de Música Can Barra
L’Escola de Música Municipal Can Barra és una Escola de Música de titularitat pública, que ofereix ensenyament musical no-reglat, i gestionada directament pel propi l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

Està situada a la Torre Gorina, dins del conjunt arquitectònic de la Masia de Can Barra, al bell mig del parc de Can Barra i al costat de l’Escola d’Adults l’Olivera.

És un edifici de tres pisos, i a les seves instal·lacions hi ha una biblioteca, una gran sala d’actes, 11 aules amb diferents distribucions i instruments i 3 bucs d’estudi, tots amb connexió a la xarxa.

Des de l’Escola s’ofereix un ensenyament musical de qualitat, dirigit a infants, joves, adults i gent gran, que desitgin rebre una formació musical bàsica o complementària. Amb la finalitat d’apropar l’educació musical i cultural a tots els públics, des del centre s’estan començant a desenvolupar diverses activitats, tallers i propostes, pensats perquè tothom en pugui gaudir.

Apostem també per la implicació sociocultural amb el poble de Sant Quirze del Vallès, i la participació en les diferents activitats que s’hi fan, amb l’objectiu principal de fer de la música i les arts un bé accessible per a tothom.