Escola Milà i Fontanals (Teatre) – 2024

Combos de L’Escola de Músics al Palau de la Virreina

Combos de L’Escola de Músics i JPC :
Combo The Rolling Combo
Combo In between
Combo The Pick
Combo Wombo Combo
Combo Chance Combo
Combo La Nuit
Combo 15/17
Combo D
Combo The Fools
Combo Unagi

 Dissabte 8 de juny a les 17h

C. Joan Amades 1

BARCELONA

Metro: L3 (Liceu)
Bus: 59, V13

L’Escola de Músics i JPC
Taller de Músics és un pol d’activitat artística, un laboratori creatiu, un agent de dinamització social i agitació cultural i una institució musical de referència internacional.Taller de Músics és molt més que una escola pionera en la difusió del jazz, el flamenco i les músiques populars modernes. En els seus més de 40 anys de trajectòria ha construït un sistema propi d’educació, creació, producció i difusió musical. En l’àmbit de la formació, és un projecte integral i únic d’acompanyament artístic que consisteix en el fet de que l’art, la creativitat, l’espontaneïtat i la il·lusió acompanyin als nostres estudiants en el camí que va de l’aula a l’escenari. Acollim i acollirem amb naturalitat a artistes que aspiren a ser professionals i d’altres que trien la música com a equilibri amb la pulsió de la vida.

Escola Milà i Fontanals (Teatre)
El grup escolar Milà i Fontanals, en els seus inicis “Grup escolar Milà i Fontanals – Lluïsa Cura”, és un dels grups escolars projectats i construits per l’Ajuntament de Barcelona durant el primer terç del segle XX.

L’acte d’inauguració de l’escola tingué lloc el 29 de Març de 1931 “Diumenge de Rams”, poc abans de la proclamació de la II República. El Milà I Fontanals, a l’igual que la resta de belles escoles creades en aquesta època, era un símbol de la nova escola i s’hi aplicaven els corrents de renovació pedagògica.La primera directora d’aquest grup escolar va ser la il·lustre pedagoga Rosa Sensat.

Aquest magnífic projecte d’escola es va trencar al finalitzar la Guerra Civil el 1939. El sistema dictatorial imposat pel Govern Franquista va prohibir l’ús del català i va fer tornar el sistema tradicional.

En el monumental edifici del Grup escolar Milà i Fontanals, a arrel de la reforma de la LOGSE, hi conviuen des de l’any 1996 el CEIP Milà i Fontanals i l’IES Miquel Taradell.