Escola Luthier de Música i Dansa – 2022

Luthier Música en Concert

Coral Luthier, Orquestra Luthier, Agrupació de corda infantil, Alumnes de piano de Ludovica Mosca i Gennady Dzubenko Foto formacions

Dissabte 11 de juny a les 18h

c/ Balmes, 53

R: R2/ R2S/ R2N
Bus: N5/ N7

Escola Luthier de Música i Dansa
L’Escola d’Arts Musicals Luthier va ser fundada l’any 1979 per Alícia Alcalay Rosés. És un centre privat, reconegut per la Generalitat de Catalunya des del 13 de febrer del 1986 i autoritzat des de 1995.
La seva tasca educativa aglutina tots els cicles, iniciació musical a partir dels 5 mesos d’edat, iniciació musical, nivell elemental, professional, superior i estudis de Màster en conveni amb la Universitat Ramon Llull (Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna).
L’any 2011 va ampliar els seus espais amb un departament de dansa, dirigit pel ballarí de claqué Guillem Alonso.
Actualment l’Escola té alumnes de procedència nacional i internacional i compta amb un professorat altament qualificat. A molts d’ells els avala una notable carrera concertística i pedagògica. Els mestres col•laboren en la dinamització de les activitats que configuren la programació anual del curs, això és, audicions, concerts, cursos, conferències, casal d’estiu, de nadal i de setmana santa, entre d’altres.
L’Escola Luthier té ja un alumnat passat i present que l’avalen com escola de prestigi dins del panorama musical del país i té un gran renom tant a l’estranger com aquí.

Auditori Escola Luthier Música i Dansa