Concert Espai Musical Burriac

Concert Coral Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 20h

Argentona

Espai musical Burriac
 
Espai musical Burriac és una associació sense ànim de lucre que neix amb la voluntat d´acostar la cultura musical a tots els nens i nenes. Per tothom és sabut la importància de la música i com aquesta ajuda al desenvolupament humà, però és cert que hi ha poques escoles de música i que l’ensenyament és car.
Nosaltres proposem compartir esforços, projectes i il•lusions amb escoles o institucions i ser un espai musical integrat a l’escola.

Escales Església St. Julià
Hi hagué una primitiva església romànica, documentada des de l’any 1060, que va ser substituïda pel temple actual, construït entre els anys 1517 i 1539 per iniciativa del rector Lluís Desplà, que posteriorment va ser ardiaca de Barcelona. És una església d’estil gòtic tardà, de tres naus capçades amb absis semicircular i un airós campanar de torre, emmerletat i amb quatre gàrgoles. De la façana en destaca la rosassa i els dos sarcòfags que flanquegen la portada, procedents de Sant Pere de Clarà. A l’interior hi ha uns interessants tapissos de l’artista Grau Garriga. L’església va ser restaurada el 1897 per Puig i Cadafalch que va reconstruir, alhora, la capella modernista del Santíssim.