«ROCK SHOW 2019»

Highway to Hell (ACDC)

Sympathy for the Devil (The Rolling Stones)

I was made for loving you (Kiss)

Creep (Radiohead)

Ironic (Alanis Morissette)

The Best (Tina Turner)

 

Foto formacions

Dissabte 8 de juny a les 19:15h

Manresa

Voice Up!

Voice Up és un concepte nou d’escola de música moderna en anglès a Manresa.Ens organitzem per edats des de 3 anys fins a 12anys amb la classe dels Funky 1, 2 i 3 amb un mètode propi: pentagrames de colors, instruments de petita percussió, cançons i contes en anglès, etc.Des dels 7 als 99 anys es poden especialitzar amb classes individuals de guitarra folck, piano modern i veu moderna i n’hi diem Soul.El Gospel és una classe col·lectiva on aprenem junts la coordinació, l’afinació, les harmonies i les coreografies.També ens especialtzem en fer arribar el solfeig i l’harmonia en forma de Ear Training on s’aconsegueix que la oïda desenvolupi el reconeixement d’intèrvals, piquem el ritme amb varis instruments i cantem cançons amb el nom de les notes.

El Vox Lab es va crear per sortir a cantar com a grup semiprofessional per sortir a fer concerts, casaments, events, etc.


Foto espai

Escales de Crist Rei

Welcome! A la primera escola de música moderna que utilitza l’anglès com a medi de comunicació i, així, treballar les dues competències per igual.

 

Ja fa quasi 3 anys que ens dediquem a compartir entre professorat i alumnat (des dels 3 anys, adolescents, adults i professionals de la música) una nova forma fresca i orgànica de fer arribar coneixements avançats de la música. Així com en l’anglès, ens semblen dos competències força importants i que encara ara, no se li dóna la importància que té en el nostre país.

 

Oferim un mètode propi. Amb els nens més petits: Kids 1, 2 i 3, l’enfoc és motivar-los amb música actual així com integrar la dansa, la percussió, els instruments de diversos formats, els nostres contes, històries sobre conceptes musicalment avançats que, a través de composicions pròpies, aconseguim enllaçar-los amb uns resultats espectaculars. En les classes individuals de guitarra, baix, percussió, veu i piano oferim un to molt més vivencial per a integrar la música com a eina de creativitat, esforç, constància, coneixement de diversos estils musicals que ens porten a descobrir grups molt diferents així com potenciar la seva pròpia música.

 

També preparem a professionals de la música a les proves del Superior així com examens de Trinity College London «Rock & Pop» essent el centre oficial d’examinacions de Manresa.

 

De seguida entrarem en el període estiuenc on presentem com cada any al nen/a (matins) i adolescents i adults/es (tarda) al Summer Up que aquest 2019