MÚSICA DE PEL·LÍCULA

Alumnes de sensibilització i TOI

Orquestra Infantil Quatre42

Orquestra Juvenil Quatre42

Grup de cambra juvenil Quatre42

Orquestra Adults Quatre42

Orquestra de guitarres Quatre42

Piano a quatre mans

Grup de cambra Quatre42

Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

Plaça Porta Santa Catalina s/n

Palma

Quatre 42

El perquè del nostre nom:El LA és la sisena nota de l’escala musical de Do Major. Però igual que en altres camps (longitud, volums, pesos, capacitats, etc.) els músics necessitam un LA que ens servesqui de patró i que sigui per tots el mateix. Aquest patró s’anomena LA, i ha tengut al llarg de la història diverses maneres d’afinar-se. L’actual i més estesa és la que té 442Hz, que significa 442 hertz o unitats de freqüència. Ara ja sabeu el que amaga el nostre nom!

L’escola de música Quatre 42 és una escola fundada l’any 2002 amb molta il•lusió i ganes de fer una escola de música de qualitat. S’hi ofereixen molts tipus i estils d’ensenyaments: classes individuals, col•lectives, orquestres, música moderna..


Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma
Es Baluard és un museu d’art modern i contemporani, un dels més destacats de l’estat espanyol en el seu gènere, situat a Palma de Mallorca i inaugurat l’any 2004. Com a gran museu de les Illes Balears, compta amb un fons de més de 500 obres d’art modern i contemporani vinculades a artistes de l’àmbit de les Illes i/o de referència internacional. Es Baluard és catalitzador i emissor d’història, tendències contemporànies i formació a través de programes d’exposicions, activitats i cicles educatius, a més d’un laboratori viu per a les pràctiques creatives actuals.Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma es troba ubicat dins el perímetre del baluard de Sant Pere, el qual forma part del recinte murari renaixentista que envoltava la ciutat de Palma fins a principis del s. XX.