CONCERT SIMFONIC

Conjunt de corda

Conjunt de Vent Manel Mañogil

Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

Carrer Barris i Buixó, 33

Palafrugell

Escola de Música de Palafrugell
L’Escola de Música de Palafrugell, fa quaranta cinc anys que imparteix ensenyaments musicals a Palafrugell i rodalies, essent Centre Autoritzat d’Ensenyaments Musicals pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Actualment compta amb uns 300 alumnes i 27 professors. L’Escola imparteix classes de llenguatge musical i de tot tipus d’instruments, fent especial èmfasi en la pràctica de la música en grup: tres conjunts corals, 6 conjunts instrumentals, corda, vent, guitarres etc. una Big band i una orquestra simfònica per a projectes concrets.
Aquests grups corals i instrumentals han participat en trobades i intercanvis amb formacions homòlogues tan del nostre país, com de la resta de l’Estat Espanyol i sobretot a Europa, essent especialment important la participació als Festivals de Joves Músics Europeus que s’han celebrat des de l’any 1996 a diverses ciutats i països europeus.

Els Ametllers
El recinte d’Els Ametllers està situat al carrer Barris i Buixó núm. 33 cantonada amb el carrer Camí dels Plans. Es troba en el centre geogràfic del poble i antigament havia estat una fàbrica de joguines. Posteriorment l’Ajuntament de Palafrugell adquireix la finca. Entre les dècades dels anys 1950 i 1980 funcionava com a sala de festes i de balls populars regentat per al matrimoni Benet-Sabater mitjançant contracte, el qual era conegut com “Los Almendros”. L’any 1982 l’Ajuntament de Palafrugell recupera el domini i es reconverteix el local en auditori per a activitats culturals al servei dels vilatans.