VIGÍLIA D’APLEC

La Cobla de l’Escola Municipal de Música Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 11 de juny a les 18h.

Passeig Marimon Asprer, 8-10

La Bisbal d’Empordà

Escola Municipal de Música Conrad Saló
 

Si baixeu passeig avall, abraçats pels plataners, atureu-vos un instant. Un xic més enllà, a mà esquerra, podreu veure la silueta d’una façana modernista. Si pareu bé l’orella, anant bé, podreu sentir quatre refilets que s’esmunyen per les finestres d’aquest edifici. Potser encara no sabeu de què estic parlant, però m’estic referint a l’Escola Municipal de Música Conrad Saló.

A l’Escola hi trobem la possibilitat d’estudiar estils musicals molt diversos, ja que no hem d’oblidar que, a La Bisbal, hi ha una important tradició de músics que conreen música moderna (emmarcats dins de l’Escena Bisbalenca) i també de tall més clàssic.

No obstant això, el nostre segell per excel•lència és la cobla. Moltes escoles de música s’han emmirallat en la cobla de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló.


El Mundial
Fou inaugurat el 31 de maig del 1914 com a sala de teatre, cinema i espectacles. L’any 1979 va tancar i el 1986 passar a ser propietat municipal per tal d’instal•lar-hi el nou teatre municipal. De l’edifici original actualment se’n conserva la façana principal d’estil modernista.