Hospital Universitari Sant Joan de Reus – 2021

Breathing Life (respirant vida)

Cor de Gospel Blaus de Mar.

Dissabte 12 de juny a les 17:30h

Av. del Doctor Josep Laporte, 2
Reus

Associació New Gospel Cambrils
El Cor Gospel Blaus de Mar, integrat dins l´Associació New Gospel Cambrils, sorgeix l´any 2014 en un grupet de somniadors que creien en el que feien però sobretot en el poder de la música i un munt d’il•lusions.Actualment han triplicat el nombre de components gràcies al treball i la persistència i com no l’amor a la música.El nostre interès artístic i participatiu ens ha dut a actuar en nombrosos actes benèfics, festius, actuacions privades (noces), per encàrrec, inclús en un musical amb artistes de renom.Considerem que sóm un grup en constant creixement i evolució, ampliant el nostre repertori musical dia si, dia també.El “bon rollo”que hi ha al grup el contagiem als nous integrants, públic en general i com no, als nostres seguidors.

Hospital Universitari Sant Joan de Reus (jardí interior)
 

L’espai on es farà l’actuació són a un dels jardins interiors de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, situat entre els serveis de Pediatria, Ginecologia i Medicina interna. És un espai a l’aire lliure.

Aforament limitat a 30 entrades i amb reserva prèvia. Podeu reservar la vostra per mail a ciutadania@hospitalsantjoan.cat o per telèfon 977 08 23 77 ( de 9:30h a 14:00h).