Convent Sant Francesc de Paula-2020

Concert Fi de Curs (1ª part)

Ball Mallorquí

Alumnes individuals

Banda Jove

Grup de Col·lectiva

Grup d’alumnes de música i moviment i iniciació

Grup de llenguatges

Dissabte 13 de juny a les 18h

C. Convent, 2
Campos

Escola Municipal de Música de Campos
L’Escola Municipal de Música de Campos és un centre d’educació musical que acull infants a partir dels 3 anys i fins a l’edat adulta sense límits.
El seu objectiu és oferir una formació musical de qualitat a tots els públics i a totes les edats. S’hi imparteixen classes de sensibilització musical per als més petits i llenguatge musical per a totes les edats i necessitats. També ofereix la possibilitat d’aprendre a tocar el clarinet, la flauta travessera, el piano, la guitarra, bateria, percussió, el trombó, el saxofon, el violí, cant i trompeta, tuba  i d’aprendre a cantar en un grup coral i formar part de la Banda Jove o un Combo de música moderna de l’escola.
Els alumnes que han de triar l’instrument poden conèixer-los de ben a prop amb els tallers instrumentals on poden provar diferents instruments durant el curs. L’escola oferta també tallers de curta durada i participa activa i obertament en les activitats del municipi. És una escola reconeguada per la Conselleria d’Educació.

Convent Sant Francesc de Paula
L’església i convent de Sant Francesc de Paula està al Carrer Convent, 2 de Campos, és anònim i d’estil Barroc, va construir-se entre els segles XVII i XVIII. L’església s’utilitza per a usos religiosos i les dependències conventuals per a usos culturals. L’1 de maig de 2004, la Comissió Insular d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Històric va declarar l’església i el convent bé d’interès cultural .
El convent dels Mínims de Campos fou fundat, sota l’advocació de Sant Francesc de Paula, el dia 25 de novembre de 1607, per obra del prevere Joan Mas. Inicialment, els religiosos s’instal·laren en unes cases particulars, que després compraren, propietat de Mateu Ballester i Llorenç Abrines. Dites cases estaven ubicades en el carrer principal de la vila, al costat de l’hospital. L’anàlisi de les fonts documentals efectuat per Guillem Roser ha permès elevar fins a set el nombre de cases comprades o cedides al convent.