MISCELÀNIA MUSICAL

Trio de corda

Concert de Guitarra

Concert de Violí

Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 18h.

C. Dr. Carulla 22-24

Metro: FGC (Tres Torres)
Bus: 30, 66 i 68

Escola Luthier d’Arts Musicals
L’Escola Luthier d’Arts Musicals fa més de 30 anys que imparteix ensenyaments musicals d’iniciació, nivell elemental, mitjà i superior. També ofereix un màster en interpretació musical en conveni amb la Universitat Ramon Llull.
En aquests moments l’Escola té 420 alumnes, i la majoria dels seus professors són titulats superiors per conservatoris nacionals o estrangers.
A més de participar en audicions internes, alumnes de l’Escola actuen amb regularitat en residències de la 3ª edat, a l’Església de Sant Gaietà, a la Casa Elizalde, entre d’altres, i a diverses festes de la ciutat.
L’any 1999 un trio d’alumnes va rebre el “Premi Finalista Música antiga i clàssica Jordi Savall” atorgat per la Generalitat de Catalunya. Molts alumnes han aconseguit premis en concursos internacionals i han guanyat oposicions en diversos conservatoris.
L’Escola ha organitzat intercanvis d’alumnes i/o professors amb conservatoris a Girona, Sant Sebastià, Cuneo (Itàlia), Falun (Suècia), Reykjavik i Keflavik (Islàndia).

Consulado General de México – Casa Muley Afid

Casa Muley Afid1911-1914 Josep Puig i Cadafalch; Rehabilitació 2002 Pere Joan Ravetllat i Carme Ribas

Muley Adif, fill de Hassan I, que el 1908, es va exiliar a la ciutat després dels canvis produïts al protectorat de Marroc per l’ocupació francesa. Va residir molt de temps a l’Hotel Oriente, epicentre de Barcelona a l’època, fins que va encarregar a Josep Puig i Cadafalch la construcció que va habitar fins el 1916 quan es va traslladar a França.

Es tracta d’un edifici aïllat amb un petit jardí organitzat segons una complexa volumetria, amb terrasses, miradors i amb una torre amb coronament agut que domina tot el conjunt. Exteriorment les parets blanques es complementen amb la utilització del totxo com element decoratiu aplicat puntualment juntament amb les teules vidriades de color verd i els plafons esgrafiats sobre les obertures, especialment a la tribuna decorada amb columnes salomòniques de totxo.