Col·legi Pare Manyanet – 2021

Ens retrobem. Gaudir de la música

Banda de música Col·legi Pare Manyanet

Dissabte 12 de juny a les 18h

Reus

Escola de la Banda Col·legi Pare Manyanet
La Banda de Música del Col·legi Pare Manyanet va néixer al 1968 amb la voluntat de cultivar l’amor per la música entre els alumnes i col·laborar, d’aquesta manera, en la formació integral dels infants i joves que hi prenen part.L’Escola de música de la Banda forma als futurs músics tant en els diferents instruments de Banda, com en llenguatge musical e interpretació en grup. Els grups de llenguatge estan integrats per entre 3 i 5 alumnes d’instruments variats, facilitant així la formació, des de l’inici de l’aprenentatge, de petits grups que gaudeixen de fer música junts.
La Banda té una llarga trajectòria com a formació musical, amb 53 anys d’història, ha estat un referent de les Bandes de música de la Ciutat i també ha participat en nombrosos i variats esdeveniments arreu d’Europa. Ha visitat Roma en tres ocasions. Ha estat convidada per la Generalitat de Catalunya en dues ocasions i ha actuat al Saló de Cent de l’Ajuntament amb motiu dels actes del centenari del Pare Manyanet.
La Banda ha estat, i encara està, present en nombrosos actes ciutadans, des de les festes de la Mercè, cavalcades de Reis, Festes de Districte i altres festes locals.
Actualment, el seu Director és el mestre Ximo Tarín.