CLAUSURA DE L’ACTE 

(Acte Privat)

 

Labanda Foto formacions

Dissabte 4 de juny a les 21:30h.

Big Band de l’Escola de Música de Gràcia
Toni Roca és pianista i percussionista. Va realitzar els seus estudis al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Ha ampliat la seva formació jazzística al Taller de Músics, en l’especialitat d’arranjaments per orquestra i harmonia.
És professor de l’Escola de Música de Gràcia des de l’any 1999, on exerceix la seva tasca pedagògica com a professor de llenguatge, harmonia, piano i  tallers.
Dirigeix “Labanda” des de la seva creació, l’any 2001.Actualment celebrem el desè aniversari.

Els nostres primers concerts van ser amb una formació molt petita  i a poc a poc i amb molta dedicació,  varem anar ampliant el repertori i també la quantitat de músics i fins i tot es va enregistrar un CD.
En l’actualitat Labanda està formada per vint-i-tres músics: piano, guitarra, contrabaix, bateria, 4 saxòfons, 7 clarinets i 8 flautes.
Amb aquesta formació hem realitzat concerts en l’àmbit de Catalunya i també intervingut en intercanvis internacionals.


Escola de ball Lindyhop.cat
LindyHop.cat és l’escola especialitzada en Balls de Swing més gran d’Europa.
S’hi imprateixen cursos des del nivell introductori fins a avançat dels balls individuals i de parella genuins de l’Era del Swing (dels 20’ als 40’ del segle XX), com són el Lindy hop, Balboa, Blues Dance, Boogie Woogie, Shag, West Coast Swing, Jazz Steps, Charleston, Claqué, etc… a més d’altres balls com Salsa, Samba, Capoeira, Danses Orientals, Bollywood, Tango, Flamenc… amb professors de prestigi en els seus respectius camps.
La seu principal és GràciaSwing-Verdi, al carrer Verdi, 98, i té com a sub-seus GràciaSwing-Torrijos, al carrer Torrijos, 70, i l’Orfeó Gracienc, al carrer Astúries, 83, tots els locals a Gràcia (Barcelona). També imparteixen classes i coordinen cursos a d’altres localitats com Sant Cugat, El Masnou, Sitges, Vilanova, Olesa de Montserrat…