Tallers de Música i Dansa del CAT

Rondalla

Combo Instrumental de ball

Grup Celta

                                                                                                                         Dissabte 8 de juny a les 18h

C. Sol 2-10

Metro: L3 (Fontana)
Bus: 39, 114

Centre Artesà Tradicionàrius
 
Els Tallers del CAT s’ofereixen per a la pràctica i l’aprenentatge de la música i danses tradicionals dels països catalans i altres pobles veïns. Els instruments que es treballen son el violí, l’acordió diatònic, la gralla, dolçaina valenciana, percussió, instruments de la rondalla, cançó tradicional, sac de gemecs i gaita gallega, així com danses catalanes, occitanes i del món. El curs s’organitza en tres trimestres amb deu sessions lectives i una festa final oberta al públic. Els Tallers del CAT es venen oferint ininterrompudament des de 1993.

Claustre de l’Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia
L’oratori de Sant Felip Neri de la vila de Gràcia és un oratori construït en tres parts a partir del 1883. Està situat entre els carrers Montseny, del Sol (on hi ha l’entrada) i Ros de Olano de Gràcia (a Barcelona). La sacristia i el convent es van acabar en un any i mig; l’església va tardar uns 10 anys a ser acabada.
L’oratori és obra de l’arquitecte Rafael Palet Torres. El van cremar durant la setmana tràgica i va patir desperfectes durant la guerra civil degut a l’ús per finalitats militars que se’n va fer.
L’edifici consta de 3 parts diferenciades: convent, sagristia i església.