Simfònic amb accent

Orquestra Accent

Mini Orquestra

Cor croma

Cor de Noies

Grups de Cambra

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 18h.

C. Casanova 143

Metro: L5 Hospital Clinic

FGC: Provença

Bus: 14,59,63

Escola de Música Accent
 
L’escola de musica accent som una escola autoritzada pel departament d’ensenyament de la generalitat de catalunya, som al barri de sagrada familia des del 2006 i el nostre principal objectiu ha estat i és ser una escola oberta, amb una clara vocació d’apropar la música clàssica a aquells qui no la coneguin,i on es puguin formar bons aficionats i futurs professionals. Els nostres alumnes treballen l’instrument de manera individual i des de ben aviat en forma col.lectiva: música de cambra, orquestres i cors. El concert d’avui és una mostra que esperem us agradi.

Claustre de la Facultat de Medicina de la UB
1888-1910- Josep Domènech i EstapàLa Facultat de Medicina va tenir el seu origen a l’any 1760, encara que no es va construir fins el 1843 la seu en el carrer Carme. Pels voltants de 1906 es va traslladar a l’edifici del carrer Casanova, on un any més tard es va fundar l’Hospital Clínic.
L’arquitecte d’aquest hospital universitari va ser Josep Domènech i Estapà, qui va modelar una façana que constitueix un exemple d’eclecticisme classicista. L’edifici conté un pòrtic monumental, amb sis grans columnes corínties i un entaulament amb frontó semicircular al timpà.
A la part superior de l’entrada podem llegir el títol de “Universitat de Medicina” en lletres daurades. Consta d’una escala principal que porta directament a una de les entrades de la facultat, un vestíbul i un claustre. Tant la façana com l’edifici en general es conserva quasi intacte.