CLÀSSICA AMB ACCENT

Cor de Noies

Orquestra amb Accent

Mini Orquestra

Conjunt de Vents

Agrupacions de Cambra

Foto formacions

Dissabte 8 de juny a les18h

C. Casanova, 143

Metro: L5 Hospital Clinic

FGC: Provença

Bus: 14,59,63

Escola de Música Accent
Accent escola de música-Sagrada Família és un centre creat el setembre del 2006, emplaçat en el barri que li dóna nom, dins l’eixample barceloní. Som, doncs, la primera escola de música del barri. L’escola és fruit de l’il·lusió en crear un projecte propi després de més de 10 anys d’experiència docent en l’àmbit musical…
Els Ensenyaments impartits en l’actualitat són: Iniciació a partir de 3 anys, Nivell elemental i mig, Clarinet, Guitarra, Flauta, Piano, Violí i Violoncel, Cant coral, Conjunts instrumentals i música per a joves i adults. Just ara, en complir el 5è aniversari, iniciem el camí com a escola autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
El concert d’avui és una mostra del que treballem a l’escola: el cant coral, l’orquestra… i per a totes les edats! I avui, com el primer dia, la il·lusió de fer música és la força que ens empeny endavant!!!

Claustre de la Facultat de Medicina de la UB
1888-1910- Josep Domènech i EstapàLa Facultat de Medicina va tenir el seu origen a l’any 1760, encara que no es va construir fins el 1843 la seu en el carrer Carme. Pels voltants de 1906 es va traslladar a l’edifici del carrer Casanova, on un any més tard es va fundar l’Hospital Clínic.
L’arquitecte d’aquest hospital universitari va ser Josep Domènech i Estapà, qui va modelar una façana que constitueix un exemple d’eclecticisme classicista. L’edifici conté un pòrtic monumental, amb sis grans columnes corínties i un entaulament amb frontó semicircular al timpà.
A la part superior de l’entrada podem llegir el títol de “Universitat de Medicina” en lletres daurades. Consta d’una escala principal que porta directament a una de les entrades de la facultat, un vestíbul i un claustre. Tant la façana com l’edifici en general es conserva quasi intacte.