Concerts d’agrupacions de les aules Campclar i Sant Pere i Sant Pau de l’escola Municipal de Música de Tarragona

Conjunt de Guitarres de nivell elemental

Conjunt de Corda de nivell elemental

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 19h.

C/ Mare de Déu del Claustre, 5, bixos

Tarragona

Escola Municipal de Música de Tarragona
 
L’Escola Municipal de Música de Tarragona és un centre educatiu especialitzat en l’ensenyament musical, autoritzat i reconegut per la Generalitat de Catalunya. L’Escola compta amb diferents programes i línies, la qual cosa permet oferir varietat en estils musicals, edats, instruments, programes adaptats, etc. A més, l’Escola apropa la música a diferents zones de la ciutat, participant de la seva activitat cultural.
Des de l’any 2006 es porten a terme altres projectes de formació i sensibilització musical com el projecte Picantarols, per a les llars d’infants municipals de Tarragona; o el projecte “MiraSona” que es desenvolupa en l’àmbit de les escoles d’educació especial de la ciutat.
El principal objectiu de l’Escola és oferir una educació musical de qualitat que permeti gaudir de la pràctica musical, individual i col•lectiva a tota la ciutadania sense limitacions d’edat així com descobrir i animar els joves amb aptituds i preparar-los per cursar estudis professionals.

Claustre de la Catedral de Tarragona
El Claustre del segle XIII
El claustre és a la part nord-est de la catedral, amb planta rectangular de quaranta-set metres per quaranta-sis, consta de quatre galeries de sis trams més les angulars comunes, cobertes amb voltes de creueria seguint la tipologia dels monestirs de Poblet o Vallbona de les Monges i un gran pati central. Les seves arcades estan construïdes per dues ordes de suport, en el superior hi ha grans arcs ogivals cecs amb dos òculs amb traceria calada col•locats en el vèrtex central a més a més d’un fris amb elements polilobulats d’ascendència musulmana, que recorre tota la cornisa. A la part inferior es distribueixen grups de tres arcs de mig punt, decorats amb puntes de diamant, sobre dobles columnetes dins de cada arc ogival cec.[27]
La decoració escultòrica del claustre és extensa i manifestada en els seus capitells, impostes, a les bases, als frisos dels pilars angulars així com als permòdols de la cornisa, a les mènsules i a les seves claus de volta.

 

«>